Grilēta baltā zivs un garneles
Labi garšos ar lapu salātiem.
Sastāvdaļas
4 porcijas
400 g baltās zivs filejas (menca, āte, pikša, paltuss)
300 g tīģergarneļu
1 paciņa Santa Maria BBQ garšvielu maisījuma gaļas marinēšanai ar kafīra laimu un ingveru
Mērcei:
100 g majonēzes
150 g Santa Maria amerikāņu BBQ mērces ar ingveru un sezamu
1tējk. laima sulas, svaigi spiestas
Eļļa
Zaļie lapu salāti
Zivs fileju un garneles ieziež ar eļļu un garšvielu maisījumu gaļas marinēšanai. Zivs fileju sagriež pāris cm platos gabalos, satin un uzdur uz iesma pārmaiņus ar tīģergarnelēm. Iesmiņus cep uz vidējām oglēm vai vidēji karstā cepeškrāsnī dažas minūtes, līdz zivs ir gatava. Pasniedz ar majonēzes, BBQ mērces un zaļo lapu salātu maisījumu.