BBQ burgeri
Izmanto daudz svaiga bazilika.
Sastāvdaļas:
4 porcijas
800 g liellopu gaļas, maltas
1,5 dl Santa Maria BBQ universālās eļļas
2 tējk. Santa Maria akmens sāls, dzirnaviņās
8 burgeru maizītes, apaļas
2 tomāti, šķēlītēs
1 sarkans sīpols, ripiņās
100 g mocarellas siera, šķēlītēs
Svaigs baziliks
Santa Maria malti melnie pipari
½ dl Santa Maria amerikāņu BBQ mērce ar Kentuki viskiju
Malto gaļu samaisa ar universālo eļļu un sāli. Izveido 8 vienādas burgera kotletes, pārsmērē tās ar eļļu un cep uz grila 2-3 minūtes no abām pusēm. Pārkaisa ar melnajiem pipariem.
Burgeru maizītes uzsilda uz grila, pārgriež uz pusēm, uzlej nedaudz BBQ mērces, liek kotleti, mocarellas sieru, tomāta šķēlītes, sīpolus un daudz svaigā bazilika. Pasniedz nekavējoties.