BBQ burgeri

Izmanto daudz svaiga bazilika.

Santa Maria publicitātes foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Santa Maria publicitātes foto

Sastāvdaļas:

4 porcijas

800 g liellopu gaļas, maltas

1,5 dl Santa Maria BBQ universālās eļļas

2 tējk. Santa Maria akmens sāls, dzirnaviņās

8 burgeru maizītes, apaļas 

2 tomāti, šķēlītēs

1 sarkans sīpols, ripiņās 

100 g mocarellas siera, šķēlītēs

Reklāma
Reklāma

Svaigs baziliks

Santa Maria malti melnie pipari

½ dl Santa Maria amerikāņu BBQ mērce ar Kentuki viskiju

 

Malto gaļu samaisa ar universālo eļļu un sāli. Izveido 8 vienādas burgera kotletes, pārsmērē tās ar eļļu un cep uz grila 2-3 minūtes no abām pusēm. Pārkaisa ar melnajiem pipariem.

Burgeru maizītes uzsilda uz grila, pārgriež uz pusēm, uzlej nedaudz BBQ mērces, liek kotleti, mocarellas sieru, tomāta šķēlītes, sīpolus un daudz svaigā bazilika. Pasniedz nekavējoties.

 

Sastāvdaļas