Ribas terijaki marinādē
Pagatavošana aizņems 2 stundas.
Sastāvdaļas:
4 porcijas
1 kg cūkas ribiņu
1-2 paciņas Santa Maria BBQ terijaki marinādes
½ tējk. Santa Maria piecu piparu maisījuma
Santa Maria BBQ saldā ananasu glazūra
Piedeva:
Santa Maria amerikāņu oriģinālā BBQ mērce
Ribas pārlej ar marinādi, pārkaisa ar pipariem, liek vēsā vietā un ļauj 1 stundu iemarinēties. Cep cepeškrāsnī apmēram 2 stundas 100°C temperatūrā. Tad ribas ņem ārā no cepeškrāsns, pārsmērē ar glazūru un cep uz grila, līdz tās kļūst brūnas. Pasniedz ar BBQ mērci.
Ribas var grilēt arī cepeškrāsnī:
Pēc 2 stundu cepšanas 100°C temperatūrā, cepeškrāsns temperatūru paaugstina līdz 280°C. Pārsmērē ar glazūru un cep, līdz gaļa kļūst zeltaini brūna.