Terijaki vistiņa ar sezama sēklām
Vistas gaļas pagatavošana savādākās garšās.
Sastāvdaļas:
4 porcijas/ 14 iesmi
- 500 g vistas šķiņķīšu, bez kaula
- 1 paciņa Santa Maria BBQ marinādes vistas gaļai
- 2 ēdamk. Santa Maria Spicy World terijaki mērces
- 1 ēdamk. sezama sēklu
- Santa Maria amerikāņu BBQ mērces ar dūmu aromātu
- 14 koka iesmi, pirms lietošanas 10 min. paturēti ūdenī
Pagatavošana:
Koka iesmus iemērc ūdenī uz 30 minūtēm.
Šķiņķa gaļu pārgriež uz pusēm. Iesmus izdur cauri abiem gabaliem.
Vistas kebabus marinē marinādē vismaz 1 stundu.
Kebabus grilē, līdz gaļa ir gatava, laiku pa laikam pārsmērējot ar terijaki mērci. Grilēšanas beigu posmā gaļu pārkaisa ar sezama sēklām un pasniedz ar svaigiem salātiem un BBQ mērci.