Grilēti persiki ar zemenēm un saldējumu

Lielisks deserts.

Santa Maria publicitātes foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Santa Maria publicitātes foto

Nepieciešams:

4 vidēji persiki, ceturtdaļās

1 ēdamk. Santa Maria saldās ananasu glazūras  

1 ēdamk. brūnā cukura

1 tējk. Santa Maria vaniļas cukura

200 ml zemeņu

400 ml   saldējuma

1 ēdamk. svaigu piparmētru, sasmalcinātu

Reklāma
Reklāma

Alumīnija folijas lapas

 

Persikus sagriež četrās daļās, samaisa ar glazūru un pārkaisa ar cukuru. Liek uz folijas un uzloka tās maliņas apkārt persikiem. Grilē apmēram 10-15 minūtes, līdz gatavi.

Pasniedz ar zemenēm, svaigām piparmētrām un saldējumu.

 

Sastāvdaļas