Pusdienas līdznešanai - tortillas ar kotletītēm
Tortilla ar kotletītēm ir lieliska pusdienu maltīte, ko var paņemt līdzi uz darbu!
Kāpostgalviņu sagriežam vai saēvelējam uz kāpostu ēveles. Liekam katliņā - pievienojam pavisam nedaudz ūdeni, lai no sākuma, kamēr nesāk atdalīties no kāpostiem sula, tie nepiedegtu.
Tālāk pievienojam graudu sinepes, ja nav, tad var likt angļu sinepes. Vēl liekam lauru lapu un tomātu mērci.
Visu sautējam, līdz kāposti ir gatavi. Jā, ja vēlies, lai
kāposti būtu asāki, pievieno čilī piparu.
Kamēr sautējas kāposti, sataisām kotlešu masu un veidojam pavisam
mazas kotletītes, ko cepam uz ietaukotas un karstas pannas. Cep,
līdz tās ir gatavas.
Ņemam tortillas plāceni, tās vidū liekam sautētos kāpostus un
kotletītes.
Tortillu satinam tieši tāpat kā plāno pankūku. Ja tā ir paredzēta
nest līdzi un ēst ārpus mājas, tad tortillu vajadzētu ietīt
pārtikas plēvē. Vēlāk to var uzsildīt mikroviļņu krāsnī, vai
cepeškrāsnī.
Lai labi garšo :)
Sastāvdaļas
- Kāposts - 1.neliela galviņa
- Graudu sinepes - 1.ēd. kar.
- Lauru lapa - 1.gab.
- Tomātu mērce - 2 - 3.ēd. kar.
- Kotlešu masa - 500.gr.
- Tortillu plāceņi..pēc vajadzības
- Pārtikas plēve