Ar brinzu pildīti tomāti
Brinzu pārliet ar vārošu ūdeni un atstāt atdzist ūdenī - tas ir
jādara, ja brinza ir pārāk sāļa. Ja garšo sāļāks, tad šī
manipulācija nav jāveic. Sieru sagriezt kubiņos apm. 1 cm lielos.
Sajaukt sieru ar garšvielām un eļļu, pārkaisīt ar pipariem.
No tomātiem nogriezt augšiņas, lai veidojas "vāciņi' un ar
tējkaroti izgrebt iekšpusi tukšu. Piepildīt tomātus ar siera
pildījumu, uzlikt vāciņus un cept uzkarsētā cepeškrāsnī 200 grādos
~ 10 min.
Avots: e-žurnāls www.bonappetit.lv
Sastāvdaļas
- 8 lieli tomāti
- Timiāns
- Rozmarīns
- Oregano
- Olīveļļa
- Svaigi malti melnie pipari