Ar brinzu pildīti tomāti

Foto no e-žurnāla www.bonappetit.lv arhīva.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no e-žurnāla www.bonappetit.lv arhīva.

Brinzu pārliet ar vārošu ūdeni un atstāt atdzist ūdenī - tas ir jādara, ja brinza ir pārāk sāļa. Ja garšo sāļāks, tad šī manipulācija nav jāveic. Sieru sagriezt kubiņos apm. 1 cm lielos. Sajaukt sieru ar garšvielām un eļļu, pārkaisīt ar pipariem.

No tomātiem nogriezt augšiņas, lai veidojas "vāciņi' un ar tējkaroti izgrebt iekšpusi tukšu.  Piepildīt tomātus ar siera pildījumu, uzlikt vāciņus un cept uzkarsētā cepeškrāsnī 200 grādos ~ 10 min.

 

Avots: e-žurnāls www.bonappetit.lv

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • 8 lieli tomāti
  • Timiāns
  • Rozmarīns
  • Oregano
  • Olīveļļa
  • Svaigi malti melnie pipari