Maltās gaļas mērce
Pavisam vienkārši un pavisam garšīgi!
Sastāvdaļas:
1 sīpols
300 g maltās gaļas
1 burkāns
4 vidēji tomāti
200 ml saldā vai skābā krējuma
garšvielas
Gatavošana:
Uz pannas nelielā eļļas daudzumā apcepam 1 vidēja lieluma sīpolu, kas ir smalki sagriezts.
Kad sīpoli jau apcepti zeltaini brūni, tad pievienojam 300 g malto gaļu.
Visu sautējam uz nelielas uguns, pievienojam uz smalkās rīves sarīvētu 1 vidēja lieluma burkānu.
Turpinām sautēt un pa to laiku noblanšējam 4 nelielus tomātus, noņemam mizu un sagrieztus pievienojam pannā.
Pievienojam garšvielas, maisām, sautējam, līdz viss ir viendabīgs un pēc garšas gatavs.
Kad jau gatavs, pievienojam 200ml saldo vai skābo krējumu, izmaisām un pasautējam aptuveni 5 minūtes.
Mērcīte gatava, varam pasniegt ar sev tīkamu ēdienu!
Autore: Serjoga, Maikliņš un Natalija