Vistu stilbiņi ar kaperiem
Vistas salsas verde – tik smalki skan šīs receptes nosaukums pavāra Mārtiņa Sirmā izpildījumā.
Sastāvdaļas:
2 gab vistas apakšstilbi,
1 daiva ķiploka,
20 g kaperu ziedi,
20 g kornišoni,
10 g pētersīļu,
10 g bazilika,
5 g Dijon sinepes,
10 g anšovi,
25 g zaļās olīvas,
15 g sarkanvīna etiķa,
50 g pirmā spieduma rapšu eļļa,
sāls un pipari.
Gatavošana:
Vistu atstilbo, apsāla, appiparo un cep rapšu eļļā. Pasniedz ar zaļo salsu, kuru gatavo, visas iepriekšminētās sastāvdaļas sagriežot vienādās daļās un iecilājot vīna etiķī un rapšu eļļā.
Informāciju sagatavoja Līna Kārkliņa, www.iemilirapsuellu.lv