Vistas fileja skābā krējuma mērcē
Ātri un pavisam viegli pagatavojamas vakariņas.
Recepte ir ļoti vienkārša, lēta un ātri
pagatavojama. Pagatavošanas laiks 30-40 minūtes.
Pirms ķerties pie mērces pagatavošanas saimniecēm ieteicams
sagatavot ēdiena piedevas - nomizot kartupeļus vai uzvārīt
makaronus.
mērces pagatavošana:
1.vistas fileju sagriež garenos gabaliņos, aptuveni 1cm.
platumā.
2.liek uz sakarsētas pannas apcepties, līdz parādās zeltaini brūna
garoziņa
3. pievieno sakapātu sīpolu
4. visu apcep līdz sīpoli kļūst zeltainā nokrāsā
5.pievieno skābo krējumu, nepārtraukti maisa un uzkarsē līdz sāk
vārīties
6. mērce ir gatava
Atliek nokāst kartupeļus, vai makaronus un pievienot tomātu,gurķu
un zaļumu salātus.Labu apetīti!
Iesūtījusi Anda Rozentāle
Sastāvdaļas
- Vistas fileja - 400 .gr
- Sk.krējums vai krēj. izstrādājums - 500.gr
- Sāls,pipari,vegeta - 10.gr
- Piedevas-kartupeļi vai makaroni - 400-900.gr
- Sv.gurķis - 400.gr
- Sv.tomāti - 200.gr
- Zaļumi - 100.gr
- Eļļa cepšanai - 20.gr
- Sīpols1 - 1.gb