Paslēpes (makaroni ar vistas fileju)
Viegli un ātri.
Makaronus izvāra. Uz pannas apcep zeltainu vistas fileju, kas ir
sagriezta strēmelītēs, pieliek klāt sarīvētus burkānus, ķiplociņu
(sasmalcinātu), garšvielas, visu sacepina un kad ir viss zeltains -
pielej klāt saldo krējumu, kā arī mazliet ūdeni - pasutina min 10
uz lēnas uguns, lai sabriest. Tad visu pannas sastāvdaļas lej uz
nokāstajiem makaroniem - visu izmaisa un pasniedz ar sasmalcinātiem
zaļumiem - ja ir iespējas un vēlēšanās, vēl var pievienot ķiršu
tomātiņus un sarīvētu sieru.
Labu apetīti!!
Iesūtījusi Egita :), konkursa "Divlatu vakariņas" dalībniece
Konkursu atbalsta un dāvanu kartes uzvarētājiem dāvā
zemo cenu līderis "Supernetto"!
Sastāvdaļas
- Vistas fileja - 2.gab
- Saldais krejums - 1.paciņa
- Garšvielas pēc gaumes un garšas
- Dilles,locinji
- ķiplociņš - 2 .daiviņas
- Sasmalcināti burkāni - 2.gab
- Makaroni