Rudenīga uzkoda - sātīgie siltie pupiņu salāti
Sastāvdaļas iespējams variēt.
Uz pannas apcep kubiņos sagrieztu gaļiņu vai desu (der viss, kas ir ledusskapī atlicis) ar smalki sagrieztu sīpolu un ķiplociņu.
Pupiņas var notecināt (tā ir gaumes izjūta, jo ir pupiņas čilli mērcē - tad nevajag garšvielas), pievieno saceptai gaļiņai un sīpoliņam - min 2 apcepina - tad pievieno skābo krējumu, visu izmaisa uz pannas un vēl min 3 pacepina. Pasniedz ar smalki sakapātiem zaļumiem..
Sastāvdaļas
- Konservētas pupiņas
- žāvēts, cauraugusi cūkgaļa vai žāvetas desas gabaliņš
- Sīpols
- Ķiploks
- Skābs krējums
- Sāls, pipari,zaļumi