Ātrais sautējums
Pasniedz ar krējumu vai majonēzi!
Saldēto malto gaļu atkausē un liek cepešpannā, sautēt
cepeškrāsnī 150 grādu karstumā. Panna jāieziež ar eļlu. Vislabāk
derēs augu eļļa.
Kamēr gaļa apsautējas, nomizo kartupeļus un sagriež apmēram 1 - 2
cm lielos kubikos. Notīrītos kartupeļus sajauc kopā ar apsautēto
malto gaļu, pievieno garšvielas un sāli, uzlej plānu kārtiņu eļļu
un liek atpakaļ cepeškrāsnī, palielinot temperatūru līdz
180grādiem. Ik pēc 15 min. ir jāapmaisa, lai produkti nesanāktu
sausi un apkaltuši. Cep, līdz kartupeļi gatavi, bet ir stingri un
nejūk ārā.
Tad pievieno saldēto dārzeņu maisījumu, izmaisa un liek cepeškrāsni
vēl uz kādām 15 minūtēm.
Kad dārzeņi visi gatavi, ņem sautējumu no cepeškrāsns ārā, liek uz
šķīvjiem un pasniedz ar krējumu vai majonēzi. Esam ģimenē 5 cilvēki
un porcijas pietiek visiem un paliek vēl pāri.
Iesūtījusi Zane Šulce, konkursa "Divlatu vakariņas" dalībniece
Konkursu atbalsta un dāvanu kartes uzvarētājiem dāvā
zemo cenu līderis "Supernetto"!
Sastāvdaļas
- Kartupeļi - 1.kg
- Saldēta vistas maltā gaļa - 500.g
- Saldēti dārzeņi cepšanai - 400.g
- Krējums vai majonēze - 100.g
- Eļla, garšvielas, sāls.pēc vajadzības