Pankūkas ar gaļas pildījumu
Klasiski un garšīgi.
Pankūkas gatavo kā parasti: milti, ūdens, soda, olas.
Vispirms vāram gaļu. Kamēr gaļa vārās, cepam rīvētus burkānus ar
sīpoliem.
Kad gaļa gatava, tā jāsamaļ malamaja mašīnā vai kā es -
blenderī.
Tagad samalto gaļu pievienojam pannā pie burkāniem un sīpoliem, un
pielejam mazliet buljonu no gaļas, lai būtu sulīgāks
pildījums.
Pievieno sāli, piparus, zaļumus, sautē, kamēr gatavs.
Gatavās pankūkās liekam pa viducīti gaļas pildījumu un locām ciet,
tad vēl mazliet apcep pankūku uz pannas no abām pusēm.
Sanāk ļoti garšīgas pankūkas, rekomendēju.
Iesūtījis Romāns Ti, konkursa "Divlatu vakariņas" dalībnieks
Konkursu atbalsta un dāvanu kartes uzvarētājiem dāvā
zemo cenu līderis "Supernetto"!
Sastāvdaļas
- Parastās plānās pankūkas.-
- Gaļa
- Sīpols
- Burkāns
- Dilles