Divlatu vakariņas: Vecvecmāmiņas miltu putra
Labi garšo, klāt piekožot rupjmaizi ar sviestu. Iesūtījusi Dace Odiņa, konkursa "Divlatu vakariņas" dalībniece. Piedalies konkursā arī tu - balvā dāvanu kartes no veikala "Supernetto"!
Cauraugušu žāvētu cūkgaļu sagriež gabaliņos un liek katliņā
taukšķēties. Pa to laiku sajauc miltus ar 500 ml auksta ūdens. Kad
daļa tauku no gaļas iztecējusi, lēnām lej katlā miltūdeni,
nepārtraukti maisot, lai nav kunkuļu. masa ātri biezē, maisot būs
jāpielej vēl 400 ml ūdens. jāvāra aptuveno 15 minutes.
Labi garšo klāt piekožot rupmaizi ar sviestu.
labu apetīti :)
Iesūtījusi Dace Odiņa, konkursa "Divlatu vakariņas" dalībniece
Konkursu atbalsta un dāvanu kartes uzvarētājiem dāvā
zemo cenu līderis "Supernetto"!
Sastāvdaļas
- Žāvēta cūkgaļa - 300.grami
- Kviešu milti - 7-8.ēdamkarotes ar kaudzi
- Ūdens - 900.mililitri
- Sāls.pēc garšas