Ātrais rudens sacepums
Kūpinātu cūkas šķiņķi kārtojam cepamajā traukā tā, lai gali
kārtos pāri malām.
Ar siera nazi plānās šķēlēs sagriežam cukini, ko liekam virs gaļas.
Tad liekam sīpolu gredzenus, virs tiem tomātu šķēlītes, visu
beidzot pārkaisām ar rīvētu sieru un plucinātu baziliku un papriku.
Šādi kārtojam līdz cepamtrauks ir pilns.
Pašās beigās pārlokam visam pāri šķiņķi, nedaudz uzlejam eļļu.
Liekam cepties cepeškrāsnī 180 grādos uz kādām 20 minūtēm.
Izņemot no cepeškrāsns, vēl pārkaisām ar svaigi rīvētu sieru un
baziliku.
P.S. Ja neēdat gaļu, tad šķiņķa vietā var izmantot plaucētas puravu
lapas.
Lai labi garšo :)
Sastāvdaļas
- Kūpināts šķinķis vai cauraudzis speķis - 80-100.gr.
- Neliels cukini
- Sīpols - 1.gab.
- Tomāti(vidēji) - 2-3.gab.
- Siers .pārkaisīšanai
- Paprika