Ātrais rudens sacepums

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kūpinātu cūkas šķiņķi kārtojam cepamajā traukā tā, lai gali kārtos pāri malām.


Ar siera nazi plānās šķēlēs sagriežam cukini, ko liekam virs gaļas. Tad liekam sīpolu gredzenus, virs tiem tomātu šķēlītes, visu beidzot pārkaisām ar rīvētu sieru un plucinātu baziliku un papriku. Šādi kārtojam līdz cepamtrauks ir pilns.



Pašās beigās pārlokam visam pāri šķiņķi, nedaudz uzlejam eļļu. Liekam cepties cepeškrāsnī 180 grādos uz kādām 20 minūtēm.



Izņemot no cepeškrāsns, vēl pārkaisām ar svaigi rīvētu sieru un baziliku.
P.S. Ja neēdat gaļu, tad šķiņķa vietā var izmantot plaucētas puravu lapas.

               Lai labi garšo :)

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Kūpināts šķinķis vai cauraudzis speķis - 80-100.gr.
  • Neliels cukini
  • Sīpols - 1.gab.
  • Tomāti(vidēji) - 2-3.gab.
  • Siers .pārkaisīšanai
  • Paprika