Sviestā ceptas pikantās sviesta pupiņas - recepte

Sātīga maltīte, bet nav trekna.

Autores foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Autores foto

Sviesta pupiņām nolaužam abus galus un salaužam tik lielos gabaliņos, kā pašiem patīk. Noskalojam un liekam sāls ūdenī vārīties.
Pa to laiku sagriežam sīpolu, cukīni un papriku. Liekam uz pannas sviesta pikuci. Kad tas izkusis, pievienojam sagrieztos dārzeņus. Paskatāmies, vai pupiņas jau gatavas. Nokāšam un pievienojam pārējiem dārzeņiem. Pieberam garšvielas. Visu cepam tik ilgi līdz dārzeņi paliek tādi kā karamelizēti. Maltīte nav trekna, bet sātīga.

              Lai labi garšo : )


 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Sviesta pupiņas - 500.gr.
  • Cukinī - 1.neliels
  • Sīpols - 1.gab.
  • Paprika - 2.gab.
  • Lauku sviests.cepšanai
  • Meksikāņu garšvielas.pēc patikas