Kabaču plācīši brokastīm!

Šis ēdiens garšo arī tiem, kuri ar kabačiem ikdienā nav draugos

Autores foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Autores foto

Sarīvē kabačus, piesit olas, pieber miltus. Samaisa mīklu, lai turētos kopā un nav šķidra. Pieber garšvielas. Cep uz pannas, eļļā, liekot ar karoti vidēji lielas piciņas. Cep kā pankūkas.
Sarīvē sieru, pieliek majonēzi, sarīvētu ķiploku un samaisa. Gatavos plācīšus liek uz šķīvja un starp viņiem, liek ar karoti siera masu. Pēc vēlmēm - var likt 2-3 vienu uz otra. Dekorē ar tomātu šķēlītēm, apber ar citronpipariem.
Var ēst karstus vai nedaudz atdzisušus - to jau sajutīsiet paši, kā labāk patīk. Šis ēdiens garšo arī tiem, kuri ar kabačiem ikdienā nav draugos! Labu apetīti!

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Kabači (vidēji) - 2.gab.
  • Olas - 2 .gab.
  • Milti - 4-5 .ēdamk.
  • Siers - 200 .gr.
  • Majonēze - 2 .ēdamk.
  • Ķiploks - 1-2 .daiviņas
  • Sāls, pipari, vegeta, citronpipari.pēc garšas
  • Eļļa.pēc vajadzības
  • Tomāti - 2.gab.