Kotletes ar rupjmaizi
Maltā gaļa ar rupjmaizes rīvmaizi.
Ieliekam malto gaļu
bļodā un izveidojam iedobi, kurā iesitam olas, ieberam garšvielas.
Samaisām, lai olas sajaucās ar garšvielām, tad ieberam rupjmaizes
rīvmaizi, un pievienojam ūdeni. Samaisām, lai
rīvmaize uzbriest. Tagad varam visu rūpīgi samaisīt. Ļaujam
masai nedaudz pastāvēt - ievilkties. Tad vēlreiz samaisām (ja ir pa
sausu, pievienojam nedaudz ūdeni). Veidojam kotletes un liekam
cepties.
Sastāvdaļas
- malta cūkgaļa - 1.kg
- Ola - 1-2.gab.
- Garšvielas.pēc patikas
- rupjmaizes rīvmaize - 3.ēd.karotes
- Ūdens.pēc vajadzības