Kotletes ar rupjmaizi

Maltā gaļa ar rupjmaizes rīvmaizi.

Autores foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Autores foto

Ieliekam malto gaļu bļodā un izveidojam iedobi, kurā iesitam olas, ieberam garšvielas. Samaisām, lai olas sajaucās ar garšvielām, tad ieberam rupjmaizes rīvmaizi, un pievienojam ūdeni. Samaisām, lai rīvmaize uzbriest. Tagad varam visu rūpīgi samaisīt. Ļaujam masai nedaudz pastāvēt - ievilkties. Tad vēlreiz samaisām (ja ir pa sausu, pievienojam nedaudz ūdeni). Veidojam kotletes un liekam cepties.

              

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • malta cūkgaļa - 1.kg
  • Ola - 1-2.gab.
  • Garšvielas.pēc patikas
  • rupjmaizes rīvmaize - 3.ēd.karotes
  • Ūdens.pēc vajadzības