Ātri un garšīgi - kuskuss ar vistas un dārzeņu mērci
Nevēlies ilgi sēdēt virtuvē pie plīts, bet kārojas kas sātīgs un silts? Lūk - kuskuss!
Sastāvdaļas:
- 500g kuskusa
- nedaudz eļļa kuskusa apcepšanai
- 3 lielas vistas filejas
- 1 galviņa ziedkāposta
- 1 paprika
- 2 sīpoli
- sāls, pipari, karijs
- 250g saldais krējums
Gatavošana:
1. Vistas fileju sagriežu strēmelītēs, apcepu. Pēc tam pievienoju pusgredzenos sagrieztus sīpolus, kā arī salmiņos sagrieztu papriku. Visu kopā apcepu. Pievienoju sāli, piparus un kariju pēc garšas. Klāt leju saldo krējumu, nedaudz pavāru. Atsevišķi sālsūdenī izvāru rozetītēs sadalītu ziedkāpostu. Arī to pievienoju vistas gaļai.
2. Nelielā eļļas daudzumā nedaudz apcepu kuskusu. To beru katlā un uzleju vārošu ūdeni tā, lai apsmeļ kuskusu. Uzlieku vāku un atstāju, lai briest.
3. Kuskusu pasniedzu pārlietu ar vistas-dārzeņu-saldā krējuma mērcīti.
Sātīgi un garšīgi. Labu apetīti!
Receptes autore - Agita Gabrāne.