Ātrā vistas filejas mērce ar kariju un ķiplokiem
Gardas vakariņas, ko pagatavot var pavisam ātri.
Vistas
fileju sagriež nelielos kubiciņos un liek pannā.
Pāri vistai
izspiež pusi citrona. Pārkaisa ar sāli un kariju. Ar ķiplokspiedi
izspiež ķiplokus.
Visu sajauc
un cep uz lēnas uguns, ik pa laikam apmaisot.
Kad vista ir
apcepusies, klāt pievieno majonēzi un krējumu.
Pasniedz ar
krāsnī ceptiem kartupeļiem. Šis mērces daudzums pietiek 3 kārtīgām
porcijām. Labu apetīti!
Sastāvdaļas
- Vistas fileja - 500 .g
- Karijs vai dzeltenais karijs (piedeva vistas gaļai) - 1.tējk.
- Ķiploka daiviņas - 3.gab
- Majonēze - 3.ēd.k.
- Skābs krējums - 3.tējk.
- Sals,pipari