Vistas gaļas veltnīši
Īstas vakariņas ar ziemas noskaņu!
Sastāvdaļas:
- vistas šķiņķīši
- siers
- paprika
- rīvmaize
- ola
- garšvielas
Gatavošana:
- šķiņķīšus atkaulo, noņem ādu.
- šķiņķīšus apkaisa ar garšvielām - pipariem, sāli un timiānu.
- sieru un papriku sagriež salmiņos, liek šķiņķītī iekšā un satin veltnītī.
- veltnīti panē sakultā olā un rīvmaizē.
- sakarsētā taukvielā uz lēnas uguns cep gatavu.
- ja nepieciešams, katliņā var pasautēt.
- pasniedz ar kartupeļu biezeni un svaigiem salātiem.
- aukstu pasniedz brokastīs, sagriežot šķēlītēs.
Jauku ēstgribu!
Recepte: Agita Gabrāne