Vistas šnicele ar sieru

Īpaši interesanti vistas gaļas cienītājiem - kā skaisti pasniegt vienkāršus ēdienus? Lieciet lietā mazliet radošuma un fantāziju!

Skat, kā var interesanti pasniegt vienkāršus ēdienus!

FOTO: Shutterstock.com

Skat, kā var interesanti pasniegt vienkāršus ēdienus!

Sastāvdaļas:

  • vistu šķiņķīši
  • olas
  • milti
  • garšvielas
  • ķiploks
  • siers

Gatavošana:

  • Atkaulo vistu šķiņķīšus (izņem kauliņus)
  • Nedaudz ar nazi tos iegraiza.
  • Apkaisa tos ar garšvielām, uzspiež ķiplociņu.
  • Saklapē olu panēšanai.
  • Sagatavotos šķiņķīšus panē miltos un olā.
  • Cep sakarsētā eļļā gatavus.
  • Pirms pasniegšanas uzrīvē sieru un liek cepeškrāsnī.
  • Cep, kamēr siers ir pakusis.
  • Vistu šnicelītes pasniedz ar rīsiem, vārītiem dārzeņiem vai kartupeļu biezeni.

 

Reklāma
Reklāma

Recepte: Agita Gabrāne

 

Sastāvdaļas