Vistas šnicele ar sieru
Īpaši interesanti vistas gaļas cienītājiem - kā skaisti pasniegt vienkāršus ēdienus? Lieciet lietā mazliet radošuma un fantāziju!
Sastāvdaļas:
- vistu šķiņķīši
- olas
- milti
- garšvielas
- ķiploks
- siers
Gatavošana:
- Atkaulo vistu šķiņķīšus (izņem kauliņus)
- Nedaudz ar nazi tos iegraiza.
- Apkaisa tos ar garšvielām, uzspiež ķiplociņu.
- Saklapē olu panēšanai.
- Sagatavotos šķiņķīšus panē miltos un olā.
- Cep sakarsētā eļļā gatavus.
- Pirms pasniegšanas uzrīvē sieru un liek cepeškrāsnī.
- Cep, kamēr siers ir pakusis.
- Vistu šnicelītes pasniedz ar rīsiem, vārītiem dārzeņiem vai kartupeļu biezeni.
Recepte: Agita Gabrāne