Vistas fileja ar sezama sēkliņām un vistas fileja ar kariju
Vakaros, kad esam pārnākuši mājās noguruši, gribas pamieloties ar ko sātīgu. Šeit būs recepte vistas filejai ar sezama sēkliņām un otrā porcija - vistas fileja ar kariju. Šos gardumus var izmantot arī kā uzkodas, klājot svētku galdu!
Sastāvdaļas:
- vistas fileja
- milti
- ola
- sezama sēkliņas
- karijs
- rīvmaize
- garšvielas
- eļļa cepšanai
- zaļumi un ķiršu tomātiņi dekoram
Gatavošana:
- Vistas fileju sagriež strēmelītēs, to apkaisa ar garšvielām.
- Vienā bļodiņā ieber miltus, otrā sakuļ olu, trešajā - ieber sezama sēkliņas. Otram variantam - milti, ola un karijs + rīvmaize.
- Vistas strēmelītes panē miltos, tad olā, beigās apvārta sezama sēkliņās. Otram variantam - panē miltos, olā un karijā ar rīvmaizi.
- Cep sakarsētā eļļā zeltaini brūnus.
- Dekorē un pasniedz kā našķi.
Palutiniet savas garšas kārpiņas!
Recepte: Agita Gabrāne