Meksikāņu ēdienu cienītājiem - Burrito ar vistu

 
Meksikāņu restorāna “Tex-Mex Republic” pavāra Artūra Freiberga meksikāniskā ēdiena recepte - izmēģini!
Izmēģini vakariņās ko jaunu - tortillu ar vistas gaļu un dārzeņiem!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Izmēģini vakariņās ko jaunu - tortillu ar vistas gaļu un dārzeņiem!

 

 

Sastāvdaļas:

 

- Kviešu tortilla

 

- Sīpoli

 

- Čilli pipars

 

- Tomāti

 

- Ananāsi

 

- Paprika

 

- Vistas Fileja

 

- Skābais krējums

Reklāma
Reklāma

 

- Pico de Galo mērce

 

- Pupiņas

 

- Salātu lapas

 

- Siers

 

- Avokado salsa

 

Gatavošana:

 

1. Apcep ananāsu šķēlītes, pēc tam sīpolus, vistas fileju un pupiņas. Sautējot visu kopā, pievieno garšvielas un buljonu.

 

2. Uzsilda tortillu, kuru pilda ar sastāvdaļām – salātu lapas, rīvētu sieru, grilēto ananāsu, sacepto vistas gaļu un avokado salsu.

 

3. Tortillu sarullē un pasniedz kopā ar Pico de Galo mērci un skābo krējumu.

 

Sastāvdaļas