Meksikāņu ēdienu cienītājiem - Burrito ar vistu
Meksikāņu restorāna “Tex-Mex Republic” pavāra Artūra Freiberga meksikāniskā ēdiena recepte - izmēģini!
Sastāvdaļas:
- Kviešu tortilla
- Sīpoli
- Čilli pipars
- Tomāti
- Ananāsi
- Paprika
- Vistas Fileja
- Skābais krējums
- Pico de Galo mērce
- Pupiņas
- Salātu lapas
- Siers
- Avokado salsa
Gatavošana:
1. Apcep ananāsu šķēlītes, pēc tam sīpolus, vistas fileju un pupiņas. Sautējot visu kopā, pievieno garšvielas un buljonu.
2. Uzsilda tortillu, kuru pilda ar sastāvdaļām – salātu lapas, rīvētu sieru, grilēto ananāsu, sacepto vistas gaļu un avokado salsu.
3. Tortillu sarullē un pasniedz kopā ar Pico de Galo mērci un skābo krējumu.