Liellopa steiks ar grilētiem dārzeņiem
Teju karaliska recepte, bet par saprātīgu cenu. Turklāt brīvdienas jau arī nemaz vairs nav tālu...
Pagatavošanas laiks: 25 līdz 40 minūtes
Porciju skaits: 4 cilvēkiem
Nepieciešams:
- Liellopa steiks – 800 g
- Paprika – 2 gab.
- Baltie redīsi – 2 gab.
- Salāti Pak choi – 2 gab.
- Sarkanie sīpoli – 2 gab.
- Ķiploks – 4 daiviņas
- Svaigs rozmarīns – 4 zariņi
- Rimi Extra Virgin olīveļļa – 4 ēdamk.
- Selection by Rimi sāls ar zaļumiem – pēc garšas
- Selection by Rimi piparu maisījums – pēc garšas
Pagatavošana:
1. Marinē liellopa steiku – pārkaisi ar pipariem, rīvētu ķiploku, svaigu rozmarīnu un apslaki ar olīveļļu;
2. Notīri dārzeņus, sagriez vidēji lielās šķēlēs, lai liekot uz grila tie nesadegtu un pēc gatavošanas būtu sulīgi;
3. Dārzeņus apslaki ar 2 ēdamkarotēm olīveļļas, pievieno sāli ar zaļumiem;
4. Uz sakarsēta grila cep gaļu.
Recepte: "Aikāgaršo".