Sātīgām pusdienām: kartupeļu-zaļumu biezenis

Vai vēlies pagatavot interesantu un tajā pašā laikā gardu maltīti? Ielūkojies šeit!

Šādu biezeni var pasniegt pie gaļas ēdieniem vai ar zaļajiem salātiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šādu biezeni var pasniegt pie gaļas ēdieniem vai ar zaļajiem salātiem.

Sastāvdaļas:

  • kartupeļi
  • sviests
  • piens
  • baziliks
  • pētersīļi
  • ola

Gatavošana:

  • Nomizo un izvāra kartupeļus.
  • Baziliku, pētersīļus un pienu sablenderē.
  • Karstos kartupeļos lej zaļumus ar pienu, tiem pievieno sviestu un ar mikseri puto biezeni.
  • Biezenim pievieno vienu saklapētu olu un ar mikseri to uzputo čauganu. 
  • Biezeni liek uz uguns un nedaudz uzkarsē.

Recepte: Agita Gabrāne

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas