Kāpostu plācenīši

Kāpostu plācenīši ir lielisks sātīgs ēdiens, kuru var izmantot arī kā piedevu, piemēram, pie gaļas ēdieniem, ja vēlies lielāku maltīti.

Šos plācenīšus var ēst vienkārši ar krējumu vai ar gaļas ēdieniem!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šos plācenīšus var ēst vienkārši ar krējumu vai ar gaļas ēdieniem!

Sastāvdaļas:

  • 1 neliela kāpostgalva
  • 4 kartupeļi
  • sīpols
  • 4 olas
  • bazilika lapiņas
  • sāls

Gatavošana:

  • Kāpostu sasmalcina un izvāra.
  • Sīpolu nomizo, smalki sagriež un apcep.
  • Kartupeļus nomizo un sarīvē uz rupjās sakņu rīves.
  • Bazilika lapiņas sasmalcina.
  • Visas sastāvdaļas samaisa kopā, pievieno olas un sāli.
  • Sakarsētā eļļā cep nelielus plācenīšus.

Recepte: Agita Gabrāne

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas