Pupiņu un vistas filejas sautējums ar tomātiem

Lielākoties šos produktus mēs marinējam, gatavojam svaigos salātos un pasniedzam pusdienās, taču ir vēl kāds ēdiens, kuru pagatavojot nav īpaši jāturās pie receptes - tas ir sautējums. Improvizē droši!

Šādu sautējumu pasniedz pārkaisot ar zaļumiem.

FOTO: Shutterstock.com

Šādu sautējumu pasniedz pārkaisot ar zaļumiem.

Sastāvdaļas:

  • 500 g vistas filejas
  • 300 g pupiņu
  • 4 tomāti
  • 1 neliels puravs
  • 2 ķiploka daiviņas
  • sāls, pipari
  • zaļumi - dilles, baziliks, pētersīļi
  • sviests apcepšanai

Gatavošana:

  • Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos un apcep, apkaisa ar sāli un pipariem.
  • Pupiņas nomazgā.
  • Tās izvāra sālsūdenī un pēc tam apcep sviestā.
  • Puravu nomazgā un sagriež ripiņās.
  • To apcep sviestā.
  • Tomātus nomazgā, sagriež nelielās daiviņās un apcep.
  • Tiem pievieno sasmalcinātu ķiploku.
  • Visas sastāvdaļas samaisa kopā, katliņā vēlreiz uzkarsē.

Recepte: Agita Gabrāne

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas