Pupiņu un vistas filejas sautējums ar tomātiem
Lielākoties šos produktus mēs marinējam, gatavojam svaigos salātos un pasniedzam pusdienās, taču ir vēl kāds ēdiens, kuru pagatavojot nav īpaši jāturās pie receptes - tas ir sautējums. Improvizē droši!
Sastāvdaļas:
- 500 g vistas filejas
- 300 g pupiņu
- 4 tomāti
- 1 neliels puravs
- 2 ķiploka daiviņas
- sāls, pipari
- zaļumi - dilles, baziliks, pētersīļi
- sviests apcepšanai
Gatavošana:
- Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos un apcep, apkaisa ar sāli un pipariem.
- Pupiņas nomazgā.
- Tās izvāra sālsūdenī un pēc tam apcep sviestā.
- Puravu nomazgā un sagriež ripiņās.
- To apcep sviestā.
- Tomātus nomazgā, sagriež nelielās daiviņās un apcep.
- Tiem pievieno sasmalcinātu ķiploku.
- Visas sastāvdaļas samaisa kopā, katliņā vēlreiz uzkarsē.
Recepte: Agita Gabrāne