Laiks cept kukurūzu! Recepte kukurūzas cienītājiem

Kukurūza ir diezgan iecienīta arī pie mums - Latvijā, kaut arī tās dzimtene ir Amerika. Nu ir pienācis īstais laiks, kad tā ir izaugusi, un mēs to varam gatavot mājās sev par prieku!

Paskatoties uz šo kukurūzu, prātā nāk aina no multfilmas Toms un Džerijs, kur mazais pelēns šo kukurūzas vālīti pieveica vienā mirklī!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Paskatoties uz šo kukurūzu, prātā nāk aina no multfilmas ''Toms un Džerijs'', kur mazais pelēns šo kukurūzas vālīti pieveica vienā mirklī!

Sastāvdaļas:

  • kukūrūzas vālītes
  • sviests
  • zaļumi
  • ķiploks

Gatavošana:

  • Kukurūzas vālītes nolupina no mizas un ''matiņiem''.
  • Pagatavo sviestiņu ar zaļumiem un ķiplociņu.
  • Šo sviestiņu pārsmērē kukurūzas vālītēm.
  • Tad tās ietin follijā un liek cepeškrāsnī cepties.
  • Vālītes cep 180 grādos, kamēr tās gatavas!

Recepte: Agita Gabrāne

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas