Pildīto sīpolu lieliskā recepte

Kas tik nav redzēts un ēsts - pildīta paprika, pildīti kabači, pildīti tomāti... Kāpēc gan nepamēģināt piepildīt sīpolus?

Labu apetīti!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Labu apetīti!

Sastāvdaļas:

  • sīpoli
  • maltā gaļa
  • sāls, pipari
  • ķiploki
  • muskatrieksts
  • paprika

Gatavošana:

  • Lielus sīpolus nomizo, nomazgā un izgriež puķītes formā.
  • Maltajai gaļai pievieno, sāli, piparus, muskatriekstu un smalki sagrieztu papriku.
  • Masu kārtīgi samīca.
  • Veido nelielas bumbiņas un tās liek sīpolam vidū.
  • Katru sīpolu ietin follijā, ieliek cepamajā traukā un liek cepeškrāsnī cepties.
  • Kad sīpoli gandrīz gatavi, folliju patin vaļā un ieliek vēl uz ~ 5 minūtēm tos apbrūnināt.
Reklāma
Reklāma

Recepte: Agita Gabrāne