Pildīto sīpolu lieliskā recepte
Kas tik nav redzēts un ēsts - pildīta paprika, pildīti kabači, pildīti tomāti... Kāpēc gan nepamēģināt piepildīt sīpolus?
Sastāvdaļas:
- sīpoli
- maltā gaļa
- sāls, pipari
- ķiploki
- muskatrieksts
- paprika
Gatavošana:
- Lielus sīpolus nomizo, nomazgā un izgriež puķītes formā.
- Maltajai gaļai pievieno, sāli, piparus, muskatriekstu un smalki sagrieztu papriku.
- Masu kārtīgi samīca.
- Veido nelielas bumbiņas un tās liek sīpolam vidū.
- Katru sīpolu ietin follijā, ieliek cepamajā traukā un liek cepeškrāsnī cepties.
- Kad sīpoli gandrīz gatavi, folliju patin vaļā un ieliek vēl uz ~ 5 minūtēm tos apbrūnināt.
Recepte: Agita Gabrāne