Marinēta cūkgaļa ar zeltaini ceptiem sīpoliem

Vai vēl joprojām māc bažas par to, ko gan pagatavot vakariņās? Kā būtu ar gardu, marinētu gaļu ar zeltaini ceptiem sīpoliem? 

Var pasniegt ar kartupeļiem vai rīsiem!

FOTO: Shutterstock.com

Var pasniegt ar kartupeļiem vai rīsiem!

Sastāvdaļas:

  1. cūkgaļas cauraudzis
  2. sāls, pipari
  3. citrons
  4. sīpoli
  5. eļļa cepšanai

Gatavošana:

  • Cauraugušu gaļu sagriež 1cm biezās šķēlēs.
  • Tad to apkaisa ar sāli un pipariem, pievieno citronu sulu.
  • Gaļu atstāj iemarinēties uz ~ 1 stundu.
  • Tad pannā to apcep no abām pusēm, kārto cepamajā traukā un cepšanu līdz gatavībai pabeidz cepeškrāsnī.
  • Nomizo sīpolus, sagriež pusripiņās un apcep pannā zeltaini brūnus.
  • Tiem pievieno nedaudz sāli un piparus.
  • Gaļu izņem no cepeškrāsns, pa virsu kārto saceptos, zeltainos sīpolus.

Recepte: Agita Gabrāne

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas