Marinēta cūkgaļa ar zeltaini ceptiem sīpoliem
Vai vēl joprojām māc bažas par to, ko gan pagatavot vakariņās? Kā būtu ar gardu, marinētu gaļu ar zeltaini ceptiem sīpoliem?
Sastāvdaļas:
- cūkgaļas cauraudzis
- sāls, pipari
- citrons
- sīpoli
- eļļa cepšanai
Gatavošana:
- Cauraugušu gaļu sagriež 1cm biezās šķēlēs.
- Tad to apkaisa ar sāli un pipariem, pievieno citronu sulu.
- Gaļu atstāj iemarinēties uz ~ 1 stundu.
- Tad pannā to apcep no abām pusēm, kārto cepamajā traukā un cepšanu līdz gatavībai pabeidz cepeškrāsnī.
- Nomizo sīpolus, sagriež pusripiņās un apcep pannā zeltaini brūnus.
- Tiem pievieno nedaudz sāli un piparus.
- Gaļu izņem no cepeškrāsns, pa virsu kārto saceptos, zeltainos sīpolus.
Recepte: Agita Gabrāne