Vistas stilbiņi ar cidonijām un medu
Sastāvdaļas:
- Vistas stilbiņi - 4 gab.
- Čili - 1 gab.
- Medus - 2 ēdamk.
- Cidonijas - 5-6 gab.
- Ķiploks - 1 gab.
- Tumšā sojas mērce - 2 ēdamk.
Gatavošana:
- Cepeškrāsni sakarsē līdz 170 grādu temperatūrai.
- Cidonijas sagriež 4 daļās un izņem no tām sēklas.
- Cepamtraukā liek vistas stilbiņus, cidonijas un ķiploku.
- Soju sajauc ar medu un čili.
- To pārlej vistas stilbiņiem un nedaudz apvārta.
- Cepamtrauku pārklāj ar foliju un liek cepties uz 30 minūtēm.
- Pēc tam foliju noņem un vistu stilbiņus nedaudz apbrūnina.
Stilbiņus pasniedz ar dārzeņu biezeni vai svaigiem salātiem!
Recepte: ''Aikāgaršo''