Vakariņās kartupeļu biezeņa pankūkas
Bieži vien gadās arī tā, ka pusdienām gatavoto ēdienu neapēdam vienā ēdienreizē. Ieskaties, kā kartupeļu biezeni ''atsvaidzināt'' vakariņām!
Sastāvdaļas:
- vārīti kartupeļi
- vārīts ķirbis
- ola
- sāls
- zaļumi
- rīvmaize
- siers
- eļļa cepšanai
Gatavošana:
- Izvāra kartupeļus un ķirbi, samīca.
- Tiem pievieno olu, sāli un sasmalcinātus zaļumus.
- No samīcītās masas veido nelielus plācenīšus.
- Vidū liek lielos kubiciņos sagrieztu sieru.
- Izveido plācenīti, to panē rīvmaizē un cep sakarsētā eļļā gatavu no abām pusēm.
Recepte: Agita Gabrāne