Spinātu nūdeles ar jūras veltēm

Šāda maltīte vairāk ies pie sirds cilvēkiem, kuriem tuva un sirdij tīkama ir austrumu virtuve!

Pikantākai maltītei - jūras veltēm klāt var pievienot svaigu čili un ķiploku!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pikantākai maltītei - jūras veltēm klāt var pievienot svaigu čili un ķiploku!

Sastāvdaļas

  • 300g spinātu nūdeles
  • 300g garneles
  • 200g gliemeņu gaļa
  • 150g ķirštomāti
  • 50g saldā kukurūza
  • 300 ml tomātu mērce
  • 2 ēdamk. bazilika pesto

Gatavošana:

  • Novāra spinātu nūdeles.
  • Atlaidina un papīra dvielī nosusina gliemenes.
  • Garneles notīra un liek cepties.
  • Cep apmēram divas minūtes, nepārtraukti maisot.
  • Tad pievieno pesto un visu nedaudz pasautē.
  • Klāt liek tomātu mērci, uz pusēm pārgrieztus ķirštomātus un kukurūzu.
  • Visu pasniedz kopā ar nūdelēm.

Recepte: ''Aikāgaršo''

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas