Spinātu nūdeles ar jūras veltēm
Šāda maltīte vairāk ies pie sirds cilvēkiem, kuriem tuva un sirdij tīkama ir austrumu virtuve!
Sastāvdaļas
- 300g spinātu nūdeles
- 300g garneles
- 200g gliemeņu gaļa
- 150g ķirštomāti
- 50g saldā kukurūza
- 300 ml tomātu mērce
- 2 ēdamk. bazilika pesto
Gatavošana:
- Novāra spinātu nūdeles.
- Atlaidina un papīra dvielī nosusina gliemenes.
- Garneles notīra un liek cepties.
- Cep apmēram divas minūtes, nepārtraukti maisot.
- Tad pievieno pesto un visu nedaudz pasautē.
- Klāt liek tomātu mērci, uz pusēm pārgrieztus ķirštomātus un kukurūzu.
- Visu pasniedz kopā ar nūdelēm.
Recepte: ''Aikāgaršo''