Krāsnī ceptas bietes un burkāni ar kazas sieru

Izvēlas mazas vai vidējas bietes un vidēji lielus burkānus. Sagādā kazas sieru. 

Neticēsi, bet garšo brīnišķīgi!

FOTO: Shutterstock.com

Neticēsi, bet garšo brīnišķīgi!

 

 Nogriež zaļumus un galus, ja tie ir  gari. Krāsni uzsilda līdz 200 C, dārzeņus nomazgā un nemizotus ietin folijā. Liek krāsnī un cep  70 minūtes. Izņem no krāsns, atdzesē, nomizo un griež aptuveni 0,5 cm biezās ripās.
 

Ņem  kazas vai Fetaki sieru, sagriež 0,5 cm biezos gabaliņos. Kārto uz galda šķīvja pamīšus – biete,  siers, burkāns, siers. Pēc izlikšanas ieteicams pārkaisīt ar zaļumiem un pārliet ar pesto mērci.  Pasniedz kā uzkodu gan pie gaļas, gan veģetāriem ēdieniem.

 

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas