Pikantā vistas šnicele ar tomātiem
Ir dienas, kad kārojas kaut kas pikants. Kad nu tāda diena ir pienākusi arī Tev, pagatavo pikanto šniceli!
Sastāvdaļas:
- atkauloti vistu šķiņķīši
- ķiploks
- milti
- ola
- bazilika pesto
- sinepes
- majonēze
- tomāti
- siers
- sāls, pipari
Gatavošana:
- Vistu šķiņķīšus atkaulo, tiem noņem ādu un biezākajās vietās ar nazi nedaudz iegraiza.
- Šķiņķīšus apkaisa ar sāli un pipariem, un uzspiež ķiploku.
- Panē miltos un olā, un no abām pusēm apcep.
- Ņem bazilika pesto, pievieno sinepes un nedaudz majonēzi.
- Mērcīti samaisa un smērē uz katras šnicelītes.
- Uz šnicelēm virsū liek tomātu šķēles, pārkaisa ar sieru un liek cepeškrāsnī uz lēnas uguns cepties.
Recepte: Agita Gabrāne