Pupiņu sautējums ar vistas fileju – mazkaloriju sautējums
Cilvēki ir pavisam dažādi – citam garšo īsts lauku speķītis, citam ne. Tad nu cilvēkiem, kuriem īsti netīk sautējumi ar kādu speķīti vai dažādiem tvaicētiem dārzeņiem, šī ir lieliska alternatīva - sautējums ar liesu vistas fileju un pupiņām.
Sastāvdaļas:
- vistas fileja
- pupiņas
- ''cherry'' tomātiņi
- sīpoli
- paprika
- sāls, var nedaudz piebērt arī piparus
- eļļa cepšanai
Gatavošana:
- Katliņā izvāra mīkstas pupiņas.
- Pannā - sakarsētā eļļā apcep nelielos gabaliņos sagrieztu vistas fileju.
- Tad gaļai pievieno nomizotus, pusripiņās sagrieztus sīpolus, salmiņos sagrieztu papriku un beigās - uz pusēm vai četrās daļās (pēc izvēles) sagrieztus tomātiņus, pievieno sāli un piparus (arī pēc izvēles).
- Beigās pievieno izvārītās, mīkstās pupiņas.
- Sautējumu izmaisa un lūk - tas ir gatavs pasniegšanai!
Lai labi garšo!
Recepte: Agita Gabrāne