Liellopa gaļas strēmeles ingvera sojas marinādē
Izmēģini šo restorāna „Muusu” šefpavāra Kaspara Jansona liellopu gaļas pagatavošanas recepti.
Nepieciešamās sastāvdaļas:
- 1 kilograms liellopa muguras daļas, kas sagriezta strēmelēs pusotra centimetra griezumā
- 4 ēdamkarotes sojas mērces
- 4 ēdamkarotes kečupa
- 50 grami ingvera
- 4 ķiploka daiviņas
- 4 ēdamkarotes dārzaugu eļļas
- 2 ēdamkarotes brūnā cukura
- viens lillā sīpols
Sasmalcina sīpolu, sarīvē ingveru, visas sastāvdaļas samaisa un ar tām iemasē liellopa gaļas strēmeles. Marinēšanas ilgums – 30 minūtes līdz viena stunda. Pēc tam liek uz grila un gatavo.