Liellopa gaļas strēmeles ingvera sojas marinādē

Izmēģini šo restorāna „Muusu” šefpavāra Kaspara Jansona liellopu gaļas pagatavošanas recepti.
Liellopa gaļas strēmeles ingvera sojas marinādē

FOTO: Shutterstock.com

Nepieciešamās sastāvdaļas:

  • 1 kilograms liellopa muguras daļas, kas sagriezta strēmelēs pusotra centimetra griezumā
  • 4 ēdamkarotes sojas mērces
  • 4 ēdamkarotes kečupa
  • 50 grami ingvera
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 4 ēdamkarotes dārzaugu eļļas
  • 2 ēdamkarotes brūnā cukura
  • viens lillā sīpols
Reklāma
Reklāma



​Sasmalcina sīpolu, sarīvē ingveru, visas sastāvdaļas samaisa un ar tām iemasē liellopa gaļas strēmeles. Marinēšanas ilgums – 30 minūtes līdz viena stunda. Pēc tam liek uz grila un gatavo.