Grilēti vistu stilbiņi ar svaigsiera salātiem un plāni grieztiem dārzeņiem
Nereti pārdomas sagādā, kādas piedevas pasniegt kopā ar grilēto gaļu. Šefpavāri Mārtiņš Sirmais un Ēriks Dreibants un “Putnu fabrika Ķekava” piedāvā recepti, kā pagatavot grilētu vistu stilbiņus ar svaigsiera salātiem un plāni grieztiem dārzeņiem.
Sastāvdaļas (1 porcijai).
1-2 grilēti PF Ķekava vistas stilbiņi medus un sinepju marinādē
Salātiem:
Svaigsiers – 4 ēdamkarotes
Dažādi zaļumi – 2 saujas
Plāni griezti dārzeņi:
Gurķis – 1 gab
Burkāns – 1 gab
Redīsi - 4 gab
Biete – 1 gab
Mērcei:
Olīveļļa – 4 ēdamkarotes
Balzāmetiķis – 1 ēdamkarote
Cukurs – ½ tējkarote
Pagatavošana
Svaigsieru uzsmērē uz šķīvja, virsū liek zaļumus un plāni
grieztos dārzeņus. Visas sastāvdaļas rūpīgi samaisa un pārlej pāri
salātiem. Nobeigumā uz šķīvja novieto 1-2 grilētus vistas
stilbiņus.