Grilēti vistu stilbiņi ar svaigsiera salātiem un plāni grieztiem dārzeņiem

Nereti pārdomas sagādā, kādas piedevas pasniegt kopā ar grilēto gaļu. Šefpavāri Mārtiņš Sirmais un Ēriks Dreibants un “Putnu fabrika Ķekava” piedāvā recepti, kā pagatavot grilētu vistu stilbiņus ar svaigsiera salātiem un plāni grieztiem dārzeņiem.

Marinādi var gatavot pats vai izvēlēties jau gatavus produktus.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Marinādi var gatavot pats vai izvēlēties jau gatavus produktus.


Sastāvdaļas (1 porcijai). 

1-2 grilēti PF Ķekava vistas stilbiņi medus un sinepju marinādē

 

Salātiem: 
Svaigsiers – 4 ēdamkarotes
Dažādi zaļumi – 2 saujas
Plāni griezti dārzeņi:
Gurķis – 1 gab
Burkāns – 1 gab
Redīsi - 4 gab
Biete – 1 gab

 

Mērcei: 
Olīveļļa – 4 ēdamkarotes
Balzāmetiķis – 1 ēdamkarote
Cukurs – ½ tējkarote

Reklāma
Reklāma

 

Pagatavošana
Svaigsieru uzsmērē uz šķīvja, virsū liek zaļumus  un plāni grieztos dārzeņus. Visas sastāvdaļas rūpīgi samaisa un pārlej pāri salātiem. Nobeigumā uz šķīvja novieto 1-2 grilētus vistas stilbiņus.

 

Sastāvdaļas