Cepeškrāsnī cepti jaunie kartupelīši ar garšvielām

Cepam jaunos kartupelīšus saulainām vakariņām brīvā dabā. Taču ja jau vakariņas brīvā dabā - tad droši cep arī uz grila!

Vairums kam šādam turēties pretī vienkārši nespēj!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Vairums kam šādam turēties pretī vienkārši nespēj!

Sastāvdaļas:

  • mazi jaunie kartupeļi
  • kaltētas garšvielas - ķiploks+pētersīļi+paprika
  • 5 ēdamk. eļļas
  • nedaudz sāls

Gatavošana:

  • Jaunos kartupeļus nomizo vai nomazgā ar švammi.
  • Tos pārkaisa ar garšvielām un sāli, pārlej ar eļļu un samaisa.
  • Jaunos kartupelīšus var arī sagriezt šķēlēs - ja ir vēlme.
  • Kartupeļus ber cepampannā un liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī 200 grādos, apmēram 20-30 minūtes.
  • Kad tie gatavi, tos pasniedz ar gaļas ēdieniem vai zaļumu salātiem.

Recepte: Agita Gabrāne

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas