Pagatavo gardu sautējumu no jaunajiem kāpostiem!

Vakariņās šodien sautējums!

Klāt var pasniegt svaigi vārītus jaunos kartupelīšus!

FOTO: Shutterstock.com

Klāt var pasniegt svaigi vārītus jaunos kartupelīšus!

Sastāvdaļas:

  • neliela, svaiga jaunā kāpostgalva
  • 3 vistas filejas
  • 200 g saldā krējuma
  • sauja diļļu
  • sāls, pipari

Gatavošana:

  • Kāpostgalvu sagriež salmiņos un liek pannā apcepties. 
  • Vistas fileju sagriež salmiņos un arī apcep pannā, pievienojot sāli un piparus.
  • Apceptos kāpostus pasautē nelielā sālsūdens daudzumā.
  • Kad kāposti mīksti, tiem pievieno apcepto vistas gaļu un pārlej ar saldo krējumu.
  • Visu kopā nedaudz pasautē un beigās pievieno smalki sagrieztas dilles.

Recepte: Agita Gabrāne

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas