Pildītais kabacis ar šampinjoniem un vistas fileju
Mājās gaidāmi viesi, taču galdā celt makaronus ar ketčupu nepavisam nav vēlēšanās? Tad nu gatavosim īstu fantāziju cepampannā!
Sastāvdaļas:
- 1 kabacis
- 2 vistas filejas
- 1/2 paprikas
- 2 olas
- sāls, pipari
- milti panēšanai
Gatavošana:
- Kabaci sagriež 2 cm biezās šķēlēs, viducītī uztaisa bedrīti (izgrebjot), tad to pārkaisa ar sāli un pipariem.
- Izgrebtajā bedrītē pilda sasmalcinātu papriku un strēmelītēs sagrieztu vistas fileju.
- Olu saklapē ar sāli un pipariem.
- Sapildīto kabaci no apakšas panē miltos un saklapētajā olā.
- Kabačus liek sakarsētā taukvielā un uz lēnas uguns apcep no vienas puses.
- Olu, kas palikusi pāri, lej pāri vistas filejai, kas sapildīta kabacī.
- Apceptos kabačus kārto cepamtraukā un liek sakarsētā cepeškrāsnī.
- Cep 180 grādos, kamēr vistas fileja ir gatava.
Recepte: Agita Gabrāne