Pasakainas kotletes ar saulē kaltētiem tomātiem
Dažkārt pat neaizdomājamies, ka tās klasiskās un parastās lietas tikai nedaudz piepušķojot un atsvaidzinot ar jaunām idejām, varam iegūt kaut ko interesantu un neparastu, šajā gadījumā - neparasti gardu!
Sastāvdaļas:
- 1 kg maltās gaļas
- 3 ķiploka daiviņas
- 1 sīpols
- sāls, pipari
- bazilika lapiņas
- 250 g saulē kaltētu tomātu
- 1 ēd.k. sinepju
- ūdens
Gatavošana:
1. Maltajai gaļai pievieno garšvielas.
2. Smalki sagriež baziliku, pievieno maltajai gaļai.
3. Kaltētos tomātus arī smalki sagriež, pievieno masai.
4. Gaļai pievieno sinepes un pēc vajadzības arī ūdeni. Tad kotletes būs sulīgākas.
5. Sīpolu nomizo, smalki sagriež un apcep, pievieno masai.
6. Kotlešu masu sastrādā, veido nelielas kotletes.
7. Sakarsētā pannā tās cep zeltaini brūnas.
8. Pasniedz ar sautētiem dārzeņiem vai rīsiem.
Recepte: Agita Gabrāne