Sautēti svaigi kāposti ar aļņa gaļu
Mājās gaidāmi viesi, taču galvā nav nevienas lieliskas idejas vakariņu galdam? Šī ir lieliska recepte - nepierastas, jaunas garšas!
1kg aļņa gaļa
1kg svaigi kāposti
2sīpoli
pētersìļu zaļumi
nedaudz selerijas saknes
sāls,pipari
skābais krējums
lociņi pasniegšanai
- Meža gaļu atcīpslo,nomazgā,sagriež palielos gabaliņos un pannā apcep.
- Sīpolus nomizo,sagriež pusgredzenos un apcep.
- Svaigu kāpostu sagriež palielos kubiņos un apcep.
- Gaļu liek katlā, uzlej ūdeni.
- Pievieno sāli ,piparus,pētersīļu zaļumus un selerijas sakni.
- Kad gaļa pusmīksta,tai pievieno apceptos kāpostus. Un sautē visu kopā līdz gaļa un kāposti mīksti.
- Pasniedzot var pievienot skābo krējumu.
Recepte: Agita Gabrāne