Pildīti kaneloni - interesants un gards lazanjas paveids
Ievies ko jaunu savā ēdienkartē. Piemēram, lielos makaronus kaneloni!
Sastāvdaļas:
- 1 kg tītara maltās gaļas (der arī cūkgaļa)
- 1 sīpols
- 3 daiviņas ķiploku
- sāls
- garšvielas gaļai
- 200ml saldā krējuma
- tomāti savā sulā
- kaneloni makaroni
- siers
Gatavošana:
- Pannā cep gaļu, tai klāt pievienojot garšvielas un sasmalcinātus sīpolus.
- Kad gaļa puslīdz gatava, tai klāt liek tomātus savā sulā un pielej pusi no saldā krējuma paciņas.
- Kaneloni makaronus ieliek vārošā ūdenī un patur 2-3 minūtes.
- Gaļai klāt liek sarīvētu sieru (to nedaudz atstājot beigām - pārkaisīšanai).
- Kaneloni makaronu rullīšos pilda gatavo gaļas mērci un vienu pie otra cieši kārto cepamtraukā.
- Kad tie sakārtoti, pa virsu pārber vēl atlikušo gaļas pildījumu un sieru. Pārlej ar saldo krējumu.
- Cep cepeškrāsnī, kamēr kaneloni kļūst mīksti un siers izkusis.
Svarīgi: to nepārcept, lai siers nesāk kalst.
Ar recepti dalījās Santa Glušina