Dārzeņu sacepums ar vistas gaļu - piedeva dažādiem ēdieniem

Pavasaris galvā un pavasaris uz šķīvja! Pagatavo košu piedevu dažādiem ēdieniem no svaigajiem dārzeņiem!

Arī īsā laika sprīdī var tapt saulaini gardumi!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Arī īsā laika sprīdī var tapt saulaini gardumi!

Sastāvdaļas:

  • ananasu gabaliņi
  • tomāti (vislabāk - cherry)
  • vistas filejas
  • sojas mērce
  • burkāni
  • sāls
  • lielisks garastāvoklis

Gatavošana:

Sākumā: vistas filejas sagriez mazākos gabaliņos un liec bļodā, pārlejot ar sojas mērci un atļauj dažas minūtes iesūkties. Tad sameklē vissaulaināko pannu, kāda tev ir!

Turpinājumā: pannā cep vistas filejiņas un kad tās ir pusgatavas, tām klāt ber sarīvētus burkānus, uz pusēm pārgrieztus cherry tomātiņus vai smalkāk sagrieztus lielos tomātus. Arī šķipsniņu sāls (taču uzmanīgi - sojas mērce arī dod sāļu garšu). Beigās pievieno arī ananasu gabaliņus.

Reklāma
Reklāma

Beigās: visu kopā vēl mirkli pasautē pannā, tad ar lielisku garastāvokli pasniedz pie šķeltu zirņu biezputras vai kopā ar kartupeļiem - tas atkarīgs no tavas gaumes!

 

 

Sastāvdaļas