Dārzeņu sacepums ar vistas gaļu - piedeva dažādiem ēdieniem
Pavasaris galvā un pavasaris uz šķīvja! Pagatavo košu piedevu dažādiem ēdieniem no svaigajiem dārzeņiem!
Sastāvdaļas:
- ananasu gabaliņi
- tomāti (vislabāk - cherry)
- vistas filejas
- sojas mērce
- burkāni
- sāls
- lielisks garastāvoklis
Gatavošana:
Sākumā: vistas filejas sagriez mazākos gabaliņos un liec bļodā, pārlejot ar sojas mērci un atļauj dažas minūtes iesūkties. Tad sameklē vissaulaināko pannu, kāda tev ir!
Turpinājumā: pannā cep vistas filejiņas un kad tās ir pusgatavas, tām klāt ber sarīvētus burkānus, uz pusēm pārgrieztus cherry tomātiņus vai smalkāk sagrieztus lielos tomātus. Arī šķipsniņu sāls (taču uzmanīgi - sojas mērce arī dod sāļu garšu). Beigās pievieno arī ananasu gabaliņus.
Beigās: visu kopā vēl mirkli pasautē pannā, tad ar lielisku garastāvokli pasniedz pie šķeltu zirņu biezputras vai kopā ar kartupeļiem - tas atkarīgs no tavas gaumes!