Pavisam vienkārša recepte - pildīta paprika ar siera cepurīti
Pildīta paprika ir viegli pagatavojama maltīte - saliec visu nepieciešamo cepeškrāsnī, un pēc brīža vakariņas jau gatavas!
Nepieciešamās sastāvdaļas 4 personām:
4 vidēji lielas paprikas
Brūnie rīsi 2 paciņas
samalta cūkas gaļa
Trikātas Krievijas siers
Pagatavošana:
Katliņā vāri rīsus pusi no laika, kas nepieciešams, lai tie būtu gatavi.
Pa to laiku izgriez paprikai kātiņu un izņem sēklas.
Kad rīsi noteikto laiku vārījušies, izber traukā un samaisi ar samalto gaļu, pievieno garšvielas.
Pildi paprikās un liec cepešpannā. Paprikai "līdz potītēm" pielej ūdeni.
Liec cepeškrāsnī 250 grādos uz 50 minūtēm.
Kad paprika gatava, uzber siera cepurītes, kad tās pakusušas, papriku servē šķīvjos un pasniedz.
Labu apetīti!