Sulīga cūkgaļas cepeša recepte

Cūkgaļas cepetis ar tomātu pesto vakariņās izklausās nudien lieliski!

Skatīties uz šo bildi izsalkušam nav prātīgi!

FOTO: Shutterstock.com

Skatīties uz šo bildi izsalkušam nav prātīgi!

Sastāvdaļas:

  • 1kg cūkgaļas šķiņķa
  • 5 ķiploku daiviņas
  • sāls, pipari
  • tomātu pesto

Pagatavošana:

  • Šķiņķi nomazgā, apsāla un sapiparo.
  • Caur spiedi izspiež ķiploku un ierīvē gaļā.
  • Tad gaļu pārsmērē ar tomātu pesto.
  • Cepšanai sagatavoto gaļu liek cepammaisiņā un liek cepties 200 grādos uz vienu stundu.
  • To pasniedz karstu ar piedevām. Atdzisis lieliski garšo arī uz maizītēm!

Recepte: Agita Gabrāne

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas