Cepeškrāsnī cepta vistas fileja
Cepam cepeškrāsnī sulīgu vistas fileju!
Vajadzēs:
- vistas fileju 4 gab.
- mazliet sviestu
- sarkano sīpolu
- sāli, piparus, garšaugus
- papriku
Pagatavošana:
Vēlams, lai vistas filejas būtu vienāda biezuma, ja nepieciešams, to var nedaudz saplacināt ar gaļas āmuriņu.
Gatavošanai izmanto cepamtrauku, ko iesmērē ar sviestu, tad tajā ieliek vistas filejas.
Filejas pārkaisa ar sāli, pipariem, garšaugiem, citām garšvielām pēc izvēles, uzgriež sarkano sīpolu, uzber sāli, sagriezto papriku.
Liek vistu cepties krāsnī, kas uzkarsēta līdz 200°C, aptuveni 20–30 minūtes.
Lai vista sanāktu sulīgāka, var pārklāt ar cepampapīru.